Wuba Kassahun

Wuba Kassahun

Wuba er en erfaren tannlege som brenner for faget sitt. Som grunnlegger og leder for Tannhelse Uten Grenser, gir han mye til de som har lite. Han er også medlem i fagnemda i Oslo Tannlegeforening, samt holder kurs til tannleger. Wuba er daglig leder for tre tannlegesentre.

Mer om Wuba

3 Grunner Til Å Smile: Tannbleking pris i 2024

Leter du etter en grunn til å smile bredere? Har du vurdert tannbleking, men er usikker på om det er verdt investeringen?

I denne artikkelen skal vi utforske hvorfor det nå er et utmerket tidspunkt å vurdere tannbleking, takket være gunstige priser og nye tilgjengelige behandlingsalternativer.

Formålet med denne artikkelen er å gi deg tre klare grunner til å smile når det kommer til priser på tannbleking.

Du vil lære mer om hvordan økt konkurranse mellom klinikker, et bredt spekter av prisalternativer, og langvarige resultater gjør dette til en god investering for ditt smil.

Grunnleggende om Tannbleking

Moderne tannklinikk med tannlege som viser tannblekingsalternativer til smilende pasient.

Tannbleking pris hos Tannlegen?

Prisen på tannbleking kan variere betydelig avhengig av geografisk plassering og tannlegens praksis.

I Oslo og andre større byer i Norge kan prisen for profesjonell tannbleking hos tannlegen ligge mellom 3000 og 7000 kroner.

Det er viktig å undersøke og sammenligne priser og tjenester hos forskjellige tannleger for å finne det beste tilbudet.

Fordeler med Profesjonell Tannbleking

Profesjonell tannbleking utført av en tannlege gir raskere og mer pålitelige resultater sammenlignet med hjemmebleking.

Tannleger bruker sterkere blekemidler, som ofte kombineres med lys eller varme for å intensivere blekeprosessen og oppnå hvitere tenner på kortere tid.

En annen fordel er at tannlegen tar avtrykk av tennene for å sikre at skinnene passer perfekt, noe som minimerer risikoen for skade på tannkjøttet og gir jevnere resultater.

Grunnleggende om Tannbleking

Tannlege forklarer tannbleking til pasient i moderne tannklinikk.

Bleking av Tennene Hjemme vs. hos Tannlege

Bleking hjemme kan være et rimeligere alternativ og er praktisk for de som ønsker å utføre prosessen i eget hjem.

Det tar imidlertid ofte lengre tid å oppnå samme grad av hvithet som med tannbleking utført hos tannlegen.

Ved hjemmebleking bør man følge instruksjonene nøye for å unngå skader på tennene og tannkjøttet.

Få Hvitere Tenner på Kort Tid

For de som ønsker raskere resultater, kan profesjonell tannbleking hos tannlegen være det beste alternativet.

Ved hjelp av avanserte teknikker som laser og spesielle lys kan tennene bli flere nyanser hvitere på så lite som en time.

Infografikk om tannbleking med før-og-etter bilder, i moderne stil med rene farger

Praktiske Tips for Tannbleking

Hvordan Bruke Skinnene Riktig

For hjemmebleking er det viktig å følge tannlegens instruksjoner nøye for å bruke skinnene riktig. Dette inkluderer hvor lenge de skal være i munnen og hvor ofte de skal brukes.

Undersøkelse og Avtrykk av Tennene Før Behandlingen

Før tannblekingen starter, vil tannlegen utføre en undersøkelse av tennene og tannkjøttet for å sikre at du er en god kandidat for behandlingen.

Avtrykk av tennene blir ofte tatt for å lage skinner som passer perfekt til dine tenner.

Helseaspekter ved Tannbleking

Illustrasjon av tannblekingsprosess med tannlege og pasienter i en klinikk

Ising i Tennene Etter Bleking

Noen kan oppleve ising i tennene eller midlertidig økt sensitivitet etter en blekeprosess. Dette er vanligvis forbigående og kan behandles med produkter anbefalt av tannlegen for å redusere sensitiviteten.

Risiko for Hull i Tennene og Misfargede Tenner

Langvarig bruk av blekemidler uten tilsyn av tannlege kan føre til skader på emaljen, som igjen kan øke risikoen for hull i tennene.

Misfargede tenner kan også bli et problem hvis man drikker mye kaffe eller te, eller røyker, uten å følge opp med regelmessig tannpleie.

Langtidsresultater av Tannbleking

Guide til tannfargebevaring med 'nei'-tegn for visse matvarer og tannhygieneinstruksjoner.

Hvordan Opprettholde Fargen på Tennene Dine

For å vedlikeholde resultatene etter tannbleking, er det viktig å unngå mat og drikke som kan forårsake ny misfarging. Regelbundet profesjonell rens hos tannlegen og god daglig munnhygiene kan også hjelpe med å bevare fargen lengre.

Hvordan Bleking kan Vare Flere År

Regelmessig oppfølging hos tannlegen og korrekt bruk av vedlikeholdsskinner kan bidra til at effekten av tannbleking varer flere år. Det er også viktig å unngå tobakksprodukter og matvarer som kan farge tennene.

3 Grunner til Å Smile

 1. Økt Tilgjengelighet og Konkurranse: Med flere tannklinikker og estetiske sentre som tilbyr tannbleking, har konkurransen økt. Dette kan føre til mer konkurransedyktige priser, gjør det mer økonomisk tilgjengelig for flere personer å få et lysere smil.
 2. Varierende Prisalternativer: Tannblekingstjenester kommer nå i flere former, inkludert både klinikkbehandlinger og hjemmesett. Dette gir kundene mulighet til å velge en løsning som passer best til deres budsjett, enten det er en dyrere, umiddelbar behandling hos tannlegen eller en mer kostnadseffektiv løsning for hjemmebruk.
 3. Langvarige Resultater: Selv om initialkostnaden kan være høy, er tannbleking en investering i ditt smil som kan ha langvarige effekter. Med riktig vedlikehold kan resultatene av tannbleking vare i flere år, noe som gjør den innledende prisen mer fordelaktig over tid.

Disse grunnene gjør det lettere å smile når man tenker på prisen på tannbleking, da flere alternativer og bedre tilgjengelighet gjør det lettere å finne en løsning som passer både ønsker og økonomi.

Tannbleking & Tannundersøkelse kampanje

Bor du i Oslo eller Bærum og ønsker å bleke tennene dine?

Spesialkampanje: 

Gjør deg klar til å lyse opp smil ditt med vår spesialkampanje! Nå får du både tannbleking og en grundig tannundersøkelse til en fordelaktig pris. Dette er den perfekte muligheten til å sikre både et strålende smil og god tannhelse.

Vår tannblekingstjeneste bruker de nyeste metodene for å gi deg et hvitere smil, mens tannundersøkelsen sikrer at tennene dine er sunne og friske. Ta vare på smilet ditt og benytt deg av dette tilbudet før det utløper!

Bestill time i dag og gi smilet ditt den oppmerksomheten det fortjener

Spørmål og svar om tannbleking

could you write a image alt text in Norwegian of 125 character, and not include what is written in Norwegian,please

Hva er tannbleking?

Tannbleking er en kosmetisk prosedyre som har som mål å lysne fargen på tennene. Det gjøres ved å anvende blekemidler som bryter ned flekker og misfarging, noe som gir et hvitere smil.

Er tannbleking trygt?

Ja, tannbleking anses som trygt når det utføres av en profesjonell tannlege eller under deres veiledning hjemme. Det er viktig å følge tannlegens anbefalinger for å unngå tannkjøttirritasjon eller tannskader.

Hvor mye koster tannbleking?

Kostnadene for tannbleking kan variere avhengig av metoden og området du bor i. Prisene kan variere fra 2000 – 6000 kroner

Hvor lenge varer effekten av tannbleking?

Effekten av tannbleking varierer fra person til person, men vanligvis kan resultatene vare fra 6 måneder til 2 år. Det er viktig med god munnhygiene og å unngå mat og drikke som kan misfarge tennene for å forlenge effekten.

Kan alle bleke tennene sine?

Ikke alle er gode kandidater for tannbleking. Personer med svært sensitive tenner, tannkjøttsykdommer, alvorlig slitasje eller dype fyllinger bør unngå eller konsultere sin tannlege før de gjennomgår tannblekingsprosedyrer.

Hva er forskjellen mellom hjemmebleking og bleking hos tannlege?

Hjemmebleking involverer bruk av lavere konsentrasjon av blekemiddel over lengre tid, mens bleking utført av en tannlege vanligvis innebærer bruk av høyere konsentrasjoner av blekemiddel for raskere og mer merkbare resultater under kontrollerte forhold.

Er det mulig å bleke tennene uten kjemikalier?

Ja, det finnes alternative metoder som bruker naturlige ingredienser som natron og aktivt kull, men disse metodene er mindre effektive og kan være mer abrasive mot tannemaljen.

Hvordan kan jeg forlenge resultatene av tannbleking?

For å forlenge resultatene, unngå mat og drikke som kan misfarge tennene, som kaffe, te, rødvin og tobakk. Regelmessig tannpuss og bruk av tanntråd er også viktig, sammen med regelmessige tannlegebesøk.

Kan tannbleking skade tannemaljen?

Når utført korrekt av en profesjonell eller etter anbefaling fra tannlege, er ikke tannbleking skadelig for tannemaljen. Feil bruk eller overbruk av blekemidler kan imidlertid føre til skade på emaljen og tannkjøttirritasjon.

Hva bør jeg gjøre før jeg bestemmer meg for tannbleking?

Det er viktig å ha en konsultasjon med tannlegen din for å sørge for at tennene og tannkjøttet er sunt nok for tannbleking. Tannlegen kan også hjelpe deg å velge den metoden som passer best for dine behov og forventninger.

 

Tannbleking + tannlegeundersøkelse

En undersøkelse + tannbleking inkluderer:

 • Komplett undersøkelse av kjeveledd, bitt, slimhinner og tenner
 • 2 røntgenbilder
 • Airflow
 • Blekeskinner
 • Kostnadsoverslag og behandlingsforslag

Nå kun Kr. 2699,- (før 6280) 

Tidsbegrenset tilbud. Gjelder bare ved bestilling fra nettside. 

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

Utvalgte artikler

Komplett tannundersøkelse

En undersøkelse inkluderer:

 • Komplett undersøkelse av kjeveledd, bitt, slimhinner og tenner
 • 2 røntgenbilder
 • Enkel rens
 • Kostnadsoverslag og behandlingsforslag

Nå kun Kr. 990,- 

Tidsbegrenset tilbud. Gjelder bare ved bestilling fra nettside. 

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

Mer å lese

Sjekk ut artikler fra vår blogg

Ingen flere innlegg å vise