Picture of Wuba Kassahun

Wuba Kassahun

Wuba er en erfaren tannlege som brenner for faget sitt. Som grunnlegger og leder for Tannhelse Uten Grenser, gir han mye til de som har lite. Han er også medlem i fagnemda i Oslo Tannlegeforening, samt holder kurs til tannleger. Wuba er daglig leder for tre tannlegesentre.

Mer om Wuba

Eiksmarka Tannlegesenter: Moderne og skreddersydd tannbehandling i Bærum

Når det kommer til tannhelse, er det viktig å finne en tannlege som tilbyr personlig tilpasset behandling for dine spesifikke behov. Eiksmarka Tannlegesenter er kjent for å tilby skreddersydd tannbehandling som tar hensyn til hver enkelt pasient.

Eiksmarka tannlegesenter

I denne artikkelen vil vi utforske hva som gjør Eiksmarka Tannlegesenter unikt, hvilke behandlinger vi tilbyr, og hvordan du kan kontakte oss for mer informasjon eller for å bestille en time.

Våre tjenester på Eiksmarka Tannlegesenter

Eiksmarka Tannlegesenter tilbyr et bredt spekter av tannhelsetjenester som er tilpasset de individuelle behovene til våre pasienter. Vi spesialiserer oss på generell tannbehandling, inkludert forebyggende omsorg som rutinemessige undersøkelser og renhold. I tillegg til grunnleggende behandlinger, tilbyr vi spesialiserte tjenester som estetisk tannbehandling, inkludert bleking og porselensfasetter.

Vårt erfarne team av tannleger bruker moderne teknologi og metoder for å sikre at hver pasient får den beste mulige behandlingen. Vi forstår at mange kan føle seg nervøse før tannlegetimen, så vi sørger for å kunne tilby behandlinger i et behagelig og trygt miljø. For pasienter som trenger mere omfattende omsorg, er vi godt rustet til å håndtere kirurgiske inngrep og tannimplantater.

bilde fra venteværelse

Vi er dedikert til å hjelpe pasientene våre med å oppnå og opprettholde sunn tannhelse. Kontakt oss for mer informasjon om våre tjenester eller for å avtale en konsultasjon.

Ditt behov er viktig for oss

estetiske behandlinger

Hos Eiksmarka Tannlegesenter forstår vi at hver pasient har unike behov og tidspunkter for behandling. Derfor har vi gjort det enkelt for deg å få tilgang til tannhelsetjenester av høy kvalitet, uten lange ventetider. Vi tilbyr fleksible timeplaner og muligheten til å bestille time direkte via vår nettside eller telefon. Enten du trenger en rutinemessig sjekk eller en spesialisert behandling, er vårt mål å sikre at du får den omsorgen du trenger raskt og effektivt.

Vårt erfarne team har også mye erfaring av tannlegeskrekk, og vi sørger for å ta god tid til å lytte til dine bekymringer, gi deg klare forklaringer og skreddersy en behandlingsplan som passer deg. Med vår moderne og komfortable klinikk er vi i stand til å tilby en rekke høyteknologiske behandlinger som reduserer behovet for flere besøk. Så uansett om du er ny pasient eller ønsker en oppfølging, vil du oppleve en smidig og behagelig prosess fra første gang du kontakter oss.

Team Eiksmarka Tannlegesenter.

Ikke la tannhelse gå på bekostning av tiden din. Ta det første steget mot sunnere tenner og et strålende smil ved å kontakte Eiksmarka Tannlegesenter i dag, og opplev hvor raskt og enkelt det kan være å oppnå optimal tannpleie.

Din tannlege i Bærum

Eiksmarka Tannlegesenter ligger i hjertet av Bærum, og er stolt av å betjene innbyggere i området og de omkringliggende bydelene. Vi forstår viktigheten av å ha en pålitelig lokal tannlege som man kan være trygg på, og vi jobber hver dag for å opprettholde et høyt nivå av kvalitet og omsorg.

Vi tar imot pasienter i alle aldre, fra små barn til eldre voksne, og vår erfaring har lært oss at tannhelse er en livslang reise. Uansett om du trenger grunnleggende omsorg eller mer avanserte behandlinger, har vi ressursene og kunnskapen til å gi deg den beste omsorgen mulig.

Vår klinikk er også godt forbundet med offentlig transport og parkeringsmuligheter, slik at det blir enkelt for deg å besøke oss uansett hvor du kommer fra. Vi ønsker å være din foretrukne tannlege i Bærum og hjelpe deg med å opprettholde sunn tannhelse på lang sikt.

Moderne lokaler og utstyr

TANNHELSEINFORMASJON

Vi er stolte av våre moderne og velutstyrte lokaler som hjelper oss med å gi deg en behagelig opplevelse hver gang du besøker Eiksmarka Tannlegesenter. Vi har investert i det nyeste utstyret og teknologien for å sikre at vi kan tilby tannhelsebehandlinger på høyeste nivå. Dette inkluderer digital røntgen, laserterapi, CAD/CAM-teknologi for presise tannrestaureringer og Netflix i taket, slik at du kan føle deg trygg og sikker når du er på besøk hos oss.

Som en del av vår kontinuerlige forpliktelse til å være en miljøvennlig klinikk, bruker vi også digitale løsninger for å redusere papirbruk og unngå unødvendig avfall. Vi tror at ved å ta vare på vårt moderne utstyr og våre omgivelser, kan vi bidra til en bedre tannhelsepraksis og et sunnere samfunn generelt.

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om våre moderne lokaler og utstyr, og hvordan det kan hjelpe deg med å få den beste tannbehandlingen mulig. Vi ser frem til å ta vare på smilet ditt og tannhelsen din!

Eiksmarka Tannlegesenter i Eiksmarka, tilbyr et bredt spekter av tannbehandlinger som er tilpasset hver enkelt pasient. Her er noen grunner til å velge dem:

  • Individuell tilpasning: Tannlegene hos Eiksmarka Tannlegesenter sørger for at behandlingen er skreddersydd til dine spesifikke behov.
  • Bredt behandlingsspekter: Vi tilbyr flere ulike typer tannbehandling, fra rutinemessige undersøkelser til mer komplekse inngrep.
  • Enkel kontakt: Du kan enkelt kontakte tannlegen via telefonnummer eller e-post for å få informasjon eller bestille time.
  • Sentralt plassert: Eiksmarka Tannlegesenter ligger sentralt i Bærum, noe som gjør det lett tilgjengelig for pasienter fra hele området.
  • Moderne fasiliteter: Eiksmarka Tannlegesenter har moderne utstyr som sikrer at behandlingen er både effektiv og komfortabel.
  • Fleksible åpningstider: Med gode åpningstider kan du finne en tid som passer din timeplan.
  • Oppdatert informasjon: De holder seg alltid oppdatert med de nyeste behandlingsmetodene og teknologiene for å sikre god tannhelse for sine pasienter.

Oppsummering

Eiksmarka Tannlegesenter er dedikert til å tilby skreddersydd tannbehandling for sine pasienter.

Med et bredt spekter av tjenester, fleksible åpningstider, og en sentral beliggenhet i Bærum, er de et ideelt valg for alle som søker god tannhelse. Kontakt oss i dag for mer informasjon eller for å bestille en time, og opplev selv hvorfor de er en foretrukken tannlege i området.

Spørsmål og Svar

Hva er adressen til Eiksmarka Tannlegesenter?

Adressen er Niels Leuchs vei 99, 1359 Eiksmarka.

Hvordan kan jeg få kontakt med, eller mer informasjon om Eiksmarka Tannlegesenter?

Du kan kontakte oss via telefon (67 14 10 82), e-post (post@eiksmarkatannlegesenter.no) for å få informasjon eller bestille time via nettsiden vår.

Hva slags behandlinger tilbyr Eiksmarka Tannlegesenter?

Vi tilbyr flere ulike typer tannbehandling, inkludert rutinemessige undersøkelser, fyllinger, rotfyllinger, og kosmetisk tannpleie.

Hva er åpningstidene til Eiksmarka Tannlegesenter?

Tannlegesenteret har fleksible åpningstider som passer til de fleste timeplaner. Detaljer om åpningstider finner du her.

Hvor ligger Eiksmarka Tannlegesenter?

Senteret ligger sentralt i Bærum, nærmere bestemt i Niels Leuchs vei 99, 1359 Eiksmarka.

Hvordan bestiller jeg en time hos Eiksmarka Tannlegesenter?

Du kan enkelt bestille en time ved å kontakte oss via telefonnummer (67 14 10 82), e-post (post@eiksmarkatannlegesenter.no) eller ved å fylle ut formularet på nettsiden vår.

Er tannbehandlingene hos Eiksmarka Tannlegesenter tilpasset individuelle behov?

Ja, våre tannleger sørger for at hver behandling er skreddersydd til pasientens spesifikke behov.

Tilbyr Eiksmarka Tannlegesenter moderne tannbehandling?

Ja, vi bruker moderne utstyr og teknologier for å sikre at behandlingen er både effektiv og komfortabel.

Komplett tannundersøkelse

En undersøkelse inkluderer:

  • Komplett undersøkelse av kjeveledd, bitt, slimhinner og tenner
  • 2 røntgenbilder
  • Enkel rens
  • Kostnadsoverslag og behandlingsforslag

Nå kun Kr. 990,- 

Tidsbegrenset tilbud. Gjelder bare ved bestilling fra nettside. 

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

Mer å lese

Sjekk ut artikler fra vår blogg