Picture of Wuba Kassahun

Wuba Kassahun

Wuba er en erfaren tannlege som brenner for faget sitt. Som grunnlegger og leder for Tannhelse Uten Grenser, gir han mye til de som har lite. Han er også medlem i fagnemda i Oslo Tannlegeforening, samt holder kurs til tannleger. Wuba er daglig leder for tre tannlegesentre.

Mer om Wuba

Tannlegevakt Bærum – Vi er her for deg når du trenger det

Når tannverk eller tannskader oppstår uten forvarsel, er det viktig å få rask og effektiv behandling. Eiksmarka Tannlegesenter kan tilby akutt tannbehandling hvis uhellet er ute, slik at du kan få den nødvendige hjelpen uten forsinkelser.

Eiksmarka Tannlegesenter i Bærum kan hjelpe deg hvis du har behov for akutt tannbehandling, så ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du trenger å få en time til tannlege idag.

Akutt tannbehandling hos Eiksmarka Tannlegesenter

Team Eiksmarka Tannlegesenter.

Hos Eiksmarka Tannelgesenter er vi dedikert til å tilby umiddelbar tannbehandling for alle våre pasienter. Våre dyktige tannleger har omfattende erfaring med akutt behandling av tannverk, brudd på tenner og andre tannskader.

Når du kommer til vår klinikk, kan du forvente en grundig vurdering av tilstanden din, etterfulgt av effektiv behandling som er tilpasset dine behov.

Vi tilbyr et bredt spekter av akutt tjenester, inklusive behandling av tannverk, fyllinger, rotfylling og kirurgiske inngrep når det er nødvendig. Målet vårt er å lindre smerte og ubehag, samtidig som vi gjenoppretter tannhelsen din så raskt som mulig.

hull i tennene Eiksmarka tannlegesenter

Hos oss får du vennlig og profesjonell service, og vi er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi råd. Husk at når det gjelder tannhelse, er det alltid best å handle raskt; din helse og velvære er vår prioritet. Besøk oss på Eiksmarka Tannlegesenter for trygg og effektiv akutt tannbehandling!

Når uhellet er ute – hva gjør jeg da?

TANNKJØTTBETENNELSE - EIKSMARKA TANNLEGESENTER, Tannlegevakt Bærum

Vi forstår at tannverk og tannskader kan oppstå når du minst venter det, og vi er her for å hjelpe deg med å få rask lindring. Vår tannlegevakt er tilgjengelig for akutt behandling dersom uhellet er ute og du trenger rask behandling. Vi tilbyr akutt tannpleie av høyeste kvalitet, utført av våre erfarne og omsorgsfulle tannleger.

For å få rask og effektiv behandling, kan du ringe oss på 67 14 10 82, eller sende en e-post til post@eiksmarkatannlegesenter.no, for å bestille time. Vi tilbyr også online booking for enklere tilgang.

Ved akutte situasjoner vil vi gjøre vårt beste for å få deg inn så snart som mulig.

Vi anbefaler at du tar kontakt med oss umiddelbart ved tannskader eller tannverk, da tidlig behandling kan bidra til å unngå ytterligere komplikasjoner og redusere behovet for mer omfattende behandling i fremtiden.

Vi anbefaler også at du besøker oss regelmessig for årlige undersøkelser og forebyggende tiltak for å unngå akutte situasjoner i fremtiden. Vår klinikk er utstyrt med den nyeste teknologien og vi tar sikte på å gi våre pasienter den beste behandlingen mulig.

Velkommen til vårt tannlegesenter på Eiksmarka i Bærum

Eiksmarka tannlegesenter

Eiksmarka Tannlegesenter er stolt av å kunne tilby førsteklasses akutt tannbehandling i et vennlig og behagelig miljø. Vi har en lidenskap for tannhelse og vi er opptatt av å gi våre pasienter den beste omsorgen og behandlingen.

Vi tar imot alle typer akutte situasjoner, fra tannverk til brudd på tenner, og vi vil sikre at du føler deg komfortabel og trygg under hele behandlingsprosessen. Vårt mål er å gi kvalitetsbehandling som er tilpasset dine behov, og vi bruker kun de beste materialene og teknikkene for å sikre langvarige resultater.

Vi vil alltid gjøre vårt beste for å hjelpe deg med ditt tannhelsebehov, enten det er akutt behandling eller forebyggende tiltak. Vi ønsker alle velkommen til å dra nytte av vår ekspertise og omsorgsfulle service.

  • Rask respons: Ved akutte tannproblemer gjør vi vårt beste for å kunne hjelpe deg umiddelbart, slik at du kan motta behandlingen du trenger uten forsinkelse.
  • Erfaren tannlege: Tannlegene hos oss har erfaring med å behandle ulike akutte tannproblemer og sørger for at hver pasient får god omsorg.
  • Praktisk beliggenhet: Eiksmarka Tannlegesenter ligger et steinkast unna Eiksmarka T-banestasjon, noe som gjør det enkelt å få hjelp raskt.
  • Bredt spekter av behandlinger: Enten du trenger fyllinger, rotfylling, eller behandling av tannskader, kan vi hjelpe deg.
  • Fleksibel timebestilling: Du kan ringe vår vakttelefon for å få en akutt time, noe som sikrer at du får nødvendig behandling når du trenger det.
  • Pasientfokusert omsorg: Eiksmarka Tannlegesenter prioriterer god kommunikasjon med pasienter, slik at du føler deg trygg og informert gjennom hele behandlingen.
  • Effektiv smertebehandling: Rask og effektiv behandling hjelper med å lindre smerte og forhindre ytterligere komplikasjoner.

Oppsummering

Eiksmarka tannlegevakt Bærum er din løsning for akutt tannpleie når uforutsette problemer oppstår. Med rask respons, erfarne tannleger, og et bredt spekter av behandlinger, kan du være trygg på at du får den hjelpen du trenger, når du trenger det.

Uansett om du befinner deg i Bærum eller Oslo, er Eiksmarka Tannlegesenter lett tilgjengelig for å gi deg den nødvendige omsorgen. Husk å ringe umiddelbart ved tannverk eller skader for å få hjelp og veileding fra din tannlege.

Spørsmål og Svar

Når bør jeg kontakte tannlegevakt?

Du bør kontakte tannlegevakt umiddelbart hvis du opplever akutt tannverk, tannskader, eller andre tannproblemer som krever rask behandling.

Hvordan kan jeg få time hos Eiksmarka Tannlegesenter?

Du kan ringe oss på 67 14 10 82 for å spørre om en akutt time, og vi vil sørge for at du får den nødvendige behandlingen så raskt som mulig.

Hvilke typer behandlinger tilbyr dere?

Vi tilbyr et bredt spekter av akutt tannpleie, inkludert fyllinger, rotfylling, og behandling av tannskader.

Hvor ligger Eiksmarka Tannlegesenter?

Vårt tannlegesenter ligger praktisk plassert på Niels Leuchs vei 99, 1359 Eiksmarka, et steinkast unna Eiksmarka T-banestasjon og er lett tilgjengelig for pasienter fra både Bærum og Oslo.

Hvorfor er det viktig å søke akutt tannpleie?

Rask behandling er viktig for å lindre smerte og forhindre at tannproblemer blir verre eller fører til komplikasjoner.

Hva bør jeg gjøre hvis jeg opplever akutt tannverk?

Ring vår vakttelefon umiddelbart for å få en time og starte behandlingen så snart som mulig.

Hvordan sikrer tannlegene hos Eiksmarka Tannlegesenter god omsorg?

Tannlegene hos oss prioriterer pasientfokusert omsorg, med god kommunikasjon og rask respons for å sikre at du får den hjelpen du trenger.

Kan jeg få behandling samme dag hos Eiksmarka Tannlegesenter?

Ja, vi kan tilby time samme dag, men vi kan ikke alltid garantere at vi har en tilgjenglig tannlege i helgene. Ring vår vakttelefon, så skal vi sørge for å kunne hjelpe deg på beste mulige måte.

Hva slags pasienter tar Eiksmarka Tannlegesenter imot?

Vi tar imot alle typer pasienter som trenger akutt tannpleie, uansett alder eller tannproblem.

Hvordan kan jeg få mer informasjon om Eiksmarka Tannlegesenter?

Du kan ringe oss for mer informasjon om våre tjenester og behandlingstilbud, eller lese mer på nettsiden vår.

Komplett tannundersøkelse

En undersøkelse inkluderer:

  • Komplett undersøkelse av kjeveledd, bitt, slimhinner og tenner
  • 2 røntgenbilder
  • Enkel rens
  • Kostnadsoverslag og behandlingsforslag

Nå kun Kr. 990,- 

Tidsbegrenset tilbud. Gjelder bare ved bestilling fra nettside. 

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

Mer å lese

Sjekk ut artikler fra vår blogg

Ingen flere innlegg å vise