Picture of Wuba Kassahun

Wuba Kassahun

Wuba er en erfaren tannlege som brenner for faget sitt. Som grunnlegger og leder for Tannhelse Uten Grenser, gir han mye til de som har lite. Han er også medlem i fagnemda i Oslo Tannlegeforening, samt holder kurs til tannleger. Wuba er daglig leder for tre tannlegesentre.

Mer om Wuba

Alt du trenger å vite om Airflow

Få skinnende tenner hos tannlegen med Airflow

9098d668 7003 49f9 b2ef eb8feb9f043b

Når det kommer til tannpleie, er det viktig å velge de mest effektive og skånsomme behandlingene hos din tannlege. Airflow er en innovativ metode som gir strålende resultater uten ubehag.

I denne artikkelen vil vi utforske hvordan Airflow fungerer, fordelene ved denne behandlingen, og hvorfor den er et utmerket valg for å opprettholde tennene dine i topp stand.

Airflow - skånsomt og effektivt

Tannlege bruker Airflow, som er skånsomt og effektivt.

Airflow-behandlingen er skånsom og effektiv på grunn av dens spesielle teknologi som kombinerer luft, vann og et fint pulver. Dette gir en skånsom rengjøring av tennene uten risiko for skade på emaljen. Behandlingen fjerner effektivt plakk, flekker og misfarging, noe som gir et lyst og friskt smil.

I motsetning til tradisjonelle metoder er Airflow minimalt invasiv, noe som betyr mindre ubehag for pasienten. I tillegg reduserer den tiden som er nødvendig for behandling, noe som er praktisk for både tannleger og pasienter.

Med sin evne til å nå de vanskelige områdene i munnen og gi presise og grundige resultater, har Airflow raskt blitt en foretrukket behandlingsmetode innen moderne tannpleie.

Airflow fjerner plakk og tannstein med hjelp av lufttrykk

Airflow fjerner plakk og tannstein for hvitere tenner.

Airflow bruker en kombinasjon av lufttrykk, vannstråler og mikroskopiske partikler for å rense tennene grundig. Denne metoden er mer skånsom enn tradisjonell skalering og polering, da den ikke krever direkte kontakt med tannoverflaten. Denne teknologien gjør også at Airflow kan nå områder som ofte blir forsømt under vanlig børsting og rengjøring.

Ved hjelp av den fine pulverformen fjerner Airflow effektivt plakk og tannstein uten å skade emaljen. Dette resulterer i renere og hvitere tenner, samtidig som man unngår ubehagelige prosedyrer som kan føre til tannfølsomhet.

Fordelene med Airflow-tannrens

Fordelene med Airflow tannrens for din tannhelse.

Airflow er ikke bare en effektiv måte å få hvitere tenner på, men det har også flere fordeler for tannhelsen din. Ved å fjerne opphopninger av plakk og tannstein, reduserer Airflow risikoen for tannkjøttsykdommer og karies. Regelmessig bruk kan også bidra til å forebygge dårlig ånde og gi en generell bedre munnhygiene.

I tillegg er det ideelt for personer med følsomme tenner eller kronisk periodontitt, da det ikke skader tannemaljen eller tannkjøttet. Det kan også bidra til å forbedre utseendet på tenner med misfarginger og flekker, og gi et mer jevnt og strålende smil.

Med alle disse fordelene er det ikke rart at Airflow har blitt en populær løsning for å opprettholde sunne og vakre tenner. Snakk med din tannlege i dag for å finne ut om Airflow-behandlingen er riktig for deg.

Hvorfor velge Airflow?

Nærbilde av et skinnende smil etter tannlege airflow-tannrens.

Airflow-tannrens er en revolusjonerende løsning for å få skinnende smil på en skånsom og effektiv måte. Den unike teknologien som brukes gjør at den kan nå områder som vanligvis blir forsømt under vanlig tannbehandling, og gir et mer grundig resultat.

Den er også praktisk da den krever mindre tid enn tradisjonell skalering og polering, noe som kan være gunstig for både pasient og tannlege. Airflow er også ideell for personer med følsomme tenner eller tannkjøtt, da den ikke forårsaker ubehag eller skader på de sensitive områdene i munnen.

Med Airflow kan du oppnå et strålende smil uten å måtte gjennomgå ubehagelige prosedyrer. Dette gjør det til det ultimate valget for å opprettholde sunne og vakre tenner. Ta kontakt med din tannlege i dag for å få mer informasjon om hvordan Airflow kan hjelpe deg med å få skinnende smil.

Airflow er en effektiv og skånsom behandling som hjelper med å opprettholde tennene dine rene og frie for plakk. Her er noen av grunnene til hvorfor Airflow er den ultimate løsningen for et strålende smil:

  • Effektivitet: Ved hjelp av en kombinasjon av vann, luft og spesielt utformede pulverpartikler, fjerner Airflow effektivt plakk og tannstein fra tennene dine. Denne metoden er mer effektiv enn tradisjonell tannrensing ved bruk av skrapeverktøy.

  • Skånsomhet: Airflow er mye mer skånsom enn andre behandlinger som involverer bruk av skrapeverktøy. Det reduserer risikoen for skade på tannemaljen og gir en mer behagelig opplevelse for pasientene.

  • Hvitere tenner: Airflow kan også bidra til å gjøre tennene dine hvitere ved å fjerne flekker og misfarging forårsaket av mat, kaffe, røyking osv. Dette gir deg et sunnere og mer strålende smil.

  • Forebygging av sykdommer: Ved å fjerne plakk og tannstein fra tennene, reduserer Airflow risikoen for tannråte, tannkjøttsykdommer og andre tannproblemer.

  • Rask og enkel behandling: Airflow er en rask og smertefri behandling som kan gjøres i løpet av en vanlig tannlegeavtale. Dette sparer deg for tid og gir deg umiddelbare resultater.

Oppsummering

Airflow er den ultimate løsningen for et skinnende smil. Denne innovative teknologien bruker en kombinasjon av vann, luft og et mildt smakstilsatt pulver for å effektivt rense tennene. Med sin skånsomme, men effektive metode, fjerner den plakk og misfarging på en komfortabel måte uten å skade emaljen.

Ved å bruke Airflow i din tannbehandling, sikrer du ikke bare at tennene dine forblir sunne og vakre, men du forbedrer også din generelle munnhygiene. Regelmessig bruk kan bidra til å forebygge tannkjøttsykdommer og gir deg en friskere pust.

Spørsmål og Svar

Hvor ofte bør jeg få tannrens med Airflow?

Det anbefales å gjennomføre tannrens med Airflow minst én gang i året for å opprettholde god tannhelse. Dette bidrar til å forhindre oppbygging av plakk og misfarging, samt opprettholde et sunt tannkjøtt.

Hvordan fungerer Airflow-behandling?

Airflow bruker en innovativ blanding av fint saltvann og luft under trykk for å effektivt fjerne plakk og overfladisk misfarging fra tennene dine. Behandlingen er designet for å komme til alle flater av tennene, noe som gir en grundig rens.

Er Airflow en skånsom behandling?

Ja, Airflow er spesielt utviklet for å være en skånsom behandling som mange av våre pasienter finner både komfortabel og behagelig. Den milde, men effektive teknikken gir en grundig rens uten ubehag.

Kan Airflow fjerne misfarging på tennene?

Ja, Airflow gjør det enkelt å fjerne overfladisk misfarging, selv på vanskelige steder mellom tennene og langs tannkjøttlinjen. Det gir et merkbart lysere smil etter behandlingen.

Hva er fordelene med Airflow tannrens?

Fordelene inkluderer en svært effektiv behandling som ikke bare fjerner plakk og misfarging, men også bidrar til å forhindre fremtidige tannproblemer. Det gir en frisk følelse i munnen og et skinnende smil.

Hvem kan ha nytte av Airflow-behandling?

Airflow er ideelt for alle som ønsker en forebyggende behandling for å sikre et skinnende smil og redusere risikoen for tannproblemer. Det er spesielt fordelaktig for personer som er utsatt for tannstein og plakkoppbygging.

Kan Airflow nå vanskelig tilgjengelige steder i munnen?

Ja, Airflow-teknikken er designet for å nå alle kriker og kroker i munnen, inkludert de vanskelige tilgjengelige områdene, for å fjerne plakk og misfarging effektivt.

Hvorfor er Airflow bedre enn tradisjonelle metoder for tannrens?

Airflow er en mer komfortabel og effektiv behandling sammenlignet med tradisjonelle metoder, som ofte kan være mer tidkrevende og ubehagelige. Airflow gir overlegne resultater med mindre stress for pasienten.

Er Airflow egnet for personer med sensitive tenner?

Ja, Airflow er en skånsom behandling som er spesielt egnet for personer med sensitive tenner, da den bruker en mild blanding av luft og vann som ikke irriterer tannkjøttet.

Hvordan kan jeg best vedlikeholde tennene mine etter en Airflow-behandling?

Det anbefales å følge en god munnhygienerutine, inkludert daglig tannpuss og bruk av tanntråd, samt å besøke tannlegen regelmessig for forebyggende behandling og oppfølging. Dette sikrer at effekten av Airflow-behandlingen varer lengre.

Komplett tannundersøkelse

En undersøkelse inkluderer:

  • Komplett undersøkelse av kjeveledd, bitt, slimhinner og tenner
  • 2 røntgenbilder
  • Enkel rens
  • Kostnadsoverslag og behandlingsforslag

Nå kun Kr. 990,- 

Tidsbegrenset tilbud. Gjelder bare ved bestilling fra nettside. 

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

Mer å lese

Sjekk ut artikler fra vår blogg