Bli kjent med Saba

Engasjerer seg for å tilby smertefri behandling og behandler pasienter med tannlegeskrekk. Beskrives av pasienter som en dyktig, hyggelig og imøtekommende tannlege.

Utdannelse og erfaring

Mastergrad i odontologi ved Universitetet i Oslo.

Har erfaring fra offentlig praksis i Sandnes og privatpraksis i Oslo.

Sohail er en allmenntannlege som jobber spesielt med protetikk, kariologi og estetiske behandlinger.

Språk

Norsk, engelsk

Hvorfor ble du tannlege?

Spesiell interesse for tenner helt fra barndommen av. Jeg har stort ønske om å holde mennesker friske, forebygge og behandle sykdom.

Hvordan ser en perfekt arbeidsdag ut for deg?

Begynner alltid med en god latte. Mens latten nytes så går jeg gjennom listen min, som jeg ønsker full. Jeg er glad i å jobbe. Gode prosedyrer gir et godt behabdlingsresultat og dermed fornøyde pasienter. Ingenting er bedre enn det:)

Hvordan er det å jobbe på Eiksmarka?

Freshe lokaler og grønne omgivelser utenfor klinikken motiverer meg og gir meg all den energien en tannlege måtte trenge. På Eiksmarka jobber landets beste og flinkeste tannleger. Vi samarbeider godt og jobber sammen som en velfungerende team. Miljøet og trivselen har ført til at Eiksmarka er blitt mitt andre hjem.

Hva er det som motiverer deg?

Gode tilbakemeldinger fra pasientene! Grønne omgivelser og den fine utsikten fra klinikken. Ikke minst de fine lokalene og det å jobbe med kunnskapsrike tannleger som man samarbeider godt med.

Har du noen spesielle interesser?

 Kariologi, endodonti. Kroneterapi. Estetiske behandlinger, kommunikasjon med pasienten om hvordan munnhygienen skal forbedres og rutiner for vedlikehold av tennene.

saba

Bestill time

Fyll ut informasjon så vil en av våre medarbeidere kontakte deg