Eiksmarka tannlegesenter - resepsjonen

Ferda Karabörk

Bli kjent med Ferda

Språk

Norsk, engelsk,  tysk

Hvorfor ble du tannpleier?

Jeg har alltid hatt et ønske om å jobbe innenfor helse. Som Tannpleier jobber man i hovedsak med pasienter som har ulike behov innenfor tannhelse, det å kunne hjelpe andre mennesker gir en følelse av at man er nyttig for noen som virkelig trenger det.

Hvordan ser en perfekt arbeidsdag ut for deg?

«Good Vibes only» er grunnsteinen  for et godt miljø på arbeidsplassen. Vi er gjensidig avhengige av hverandre for å nå et felles mål, vi setter pasientene i sentrum og prøver sammen å yte så god service at pasientene ønsker å komme tilbake til oss.

Hvordan er det å jobbe på Eiksmarka?

Å kunne jobbe sammen med mange dyktige fagpersoner med bred erfaring innenfor faget er noe jeg virkelig setter stor pris på. Vi jobber sammen i et tverrfaglig team for å yte så god service som mulig til alle våre pasienter.

Hva er det som motiverer deg?

Det som motiverer meg mest er å se resultater av den jobben jeg gjør som tannpleier. Det å se at pasientene forlater klinikken med et stort smil er min største motivasjon.

Har du noen spesielle interesser?

Jeg er veldig interessert i å utvikle meg innenfor de nye teknologiene i bransjen. Tannhelse handler mye om forebygging og veiledning, dette er noe jeg også vil være med på slik at den generelt gode tannhelsen i Norge fortsetter.

ferda - tannpleier

Bestill time

Fyll ut informasjon så vil en av våre medarbeidere kontakte deg